Jubileumfeest 23 juni 2018

25 jaar 
Vulcan Owners Club Nederland

          

 

Datum weekend :  22 t/m 24 juni 2018
Jubileumfeest :  23 juni 2018
Locatie


:  Camping Starnbosch
:  Sterrenbosweg 4
:  7722 KG Dalfsen

 

 

Om dit niet zomaar voorbij te laten gaan, willen we dit op 23 juni met al onze leden en gezinsleden vieren. 

Op deze dag gaan we een mooie toertocht rijden, lekker eten en hebben we een gezellige feestavond. Later gaan we op de details van deze dag in, maar wat voor nu even belangrijk is, is de slaapgelegenheid.

We zijn op zoek gegaan naar een leuke accommodatie waar we jullie (op eigen kosten) de gelegenheid willen geven om te overnachten, zodat je niet midden in de nacht nog op de motor moet stappen om naar huis te rijden. Deze accommodatie zal je zelf moeten boeken, en gaat verder buiten de VOCN om. http://www.starnbosch.nl is de website van de camping die pal gelegen is naast de feestlocatie, en daar kun je eventueel rechtstreeks boeken.

Deze camping biedt voor een goede prijs een slaapgelegenheid in verschillende vormen. Er zijn luxe- en minder luxe hutten, caravans, huizen en safaritenten te huur, maar er is ook gelegenheid om je eigen tent mee te nemen en die op te zetten.

Omdat het misschien wel leuk is om bij elkaar te staan met tenten, is het reserveren van een plaats op het Koolmees veld of het Nachtegaalveld een aanrader. Alle verdere details krijgen jullie bij de jaarvergadering te horen, en er wordt dan ook vertelt hoe je je kan aanmelden voor het eten en de feestavond. Rest nog te vermelden dat de camping vanaf december al boekingen krijgt, dus wie het eerst komt, die het eerst maalt.

 

Het bestuur Vulcan Owners Club Nederland